Boodschappen en maaltijden

Gemakkelijk en lekker!

Voor een ontspannen begin van je vakantie maak je gebruik van onze boodschappenservice. Of wat denk je van een heerlijk aan huis gebracht ontbijt bij Casa Agave? 

Sandra maakt ook borrel- en maaltijdplanken.

Vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk de Casa's van Casa Lobera

Boodschappenservice

Het begin van een ontspannen vakantie

Op een toch al vermoeiende reisdag geen boodschappen meer hoeven doen, hoe fijn is dat? Wij verzorgen graag de eerste boodschappen voor je. Bij aankomst vind je het in jouw casa. Ook heel handig als je laat op de dag aankomt of op een zondag, wanneer vrijwel alle winkels hier gesloten zijn.

Wil je gebruikmaken van deze boodschappenservice? Geef ons dan uiterlijk 3 dagen voor je aankomt je boodschappenlijstje. De servicekosten hiervoor zijn €9,-

Super vakantieadres! De koelkast was gevuld met onze vooraf doorgegeven boodschappenlijst. Ideaal als je laat aankomt. Onze ervaring was super!

Familie Verschoor

Ontbijtservice Casa Lobera Agave

Een goed begin van de dag

Begin je dag goed en laat je verwennen met een aan huis gebracht heerlijk vers ontbijt. Wil je gebruikmaken van de ontbijtservice? Laat het ons uiterlijk 3 dagen voor aankomst weten.

Bekijk Casa Lobera Agave

Laat je verwennen met een heerlijke borrel- of maaltijdplank

Bij je eigen casa of in de boomgaard

Sandra maakt heerlijke borrel- en maaltijdplanken. Die brengen we bij jouw casa óf naar de boomgaard. Een unieke plek.

Liever een keer uit eten in ons dorp? Je hebt de keuze uit verschillende restaurants. Wij vertellen je er graag meer over.

Ons dorp Canillas de Aceituno

Voor de tweede keer bij Casa Lobera. Weer een geweldige week gehad. Mooie huisjes, lekker zwembad, een prachtig uitzicht.

Richard, Nicole, Kia en Yara