Boodschappen en maaltijden

Gemakkelijk en lekker!

Voor een ontspannen begin van je vakantie maak je gebruik van onze boodschappenservice. Of wat denk je van een heerlijk aan huis gebracht ontbijt bij Casa Agave? Een keer per week kun je 's avonds genieten van een heerlijke door Sandra gemaakte maaltijd.

Bekijk de Casa's van Casa Lobera

Boodschappenservice

Het begin van een ontspannen vakantie

Op een toch al vermoeiende reisdag geen boodschappen meer hoeven doen, hoe fijn is dat? Wij verzorgen graag de eerste boodschappen voor je. Bij aankomst vind je het in jouw casa.  Ook heel handig als je laat op de dag aankomt of op een zondag, wanneer vrijwel alle winkels hier gesloten zijn.

Wil je gebruikmaken van deze boodschappenservice? Geef ons dan uiterlijk 3 dagen voor je aankomt je boodschappenlijstje.

Super vakantieadres! De koelkast was gevuld met onze vooraf doorgegeven boodschappenlijst. Ideaal als je laat aankomt. Onze ervaring was super!

Familie Verschoor

Ontbijtservice Casa Lobera Agave

Een goed begin van de dag

Begin je dag goed en laat je verwennen met een aan huis gebracht heerlijk vers ontbijt.  Ontbijtservice is het gehele jaar door mogelijk, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Wil je gebruikmaken van de ontbijtservice? Laat het ons uiterlijk 3 dagen voor aankomst weten.

Bekijk Casa Lobera Agave

Laat je verwennen met een heerlijke maaltijd

Bij je eigen casa of samen met andere gasten in de olijfgaard

Een avond in de week maakt Sandra voor de gasten van Casa Lobera een heerlijke maaltijd. Wil je mee-eten? We brengen de maaltijd bij je casa. Bij mooi weer is het ook mogelijk om samen met andere gasten in de olijfgaard te eten. Een unieke plek. Je geniet er niet alleen van het samenzijn, maar ook van het fantastische uitzicht en prachtige zonsondergangen. 

Liever een keer uit eten in ons dorp? Je hebt de keuze uit verschillende restaurants. Wij vertellen je er graag meer over.

Ons dorp Canillas de Aceituno

Voor de tweede keer bij Casa Lobera. Weer een geweldige week gehad. Mooie huisjes, lekker zwembad, een prachtig uitzicht.

Richard, Nicole, Kia en Yara