Boodschappen en maaltijden

Gemakkelijk en lekker!

Voor een ontspannen begin van je vakantie maak je gebruik van onze boodschappenservice. Of wat denk je van een heerlijk aan huis gebracht ontbijt bij Casa Lobera Agave? Op woensdagavond kun je bij Casa Lobera genieten van een overheerlijke eigengemaakte paella-maaltijd!

Bekijk de Casa's van Casa Lobera

Boodschappenservice

Het begin van een ontspannen vakantie

Op een toch al vermoeiende reisdag geen boodschappen meer hoeven doen, hoe fijn is dat? Wij verzorgen graag de eerste boodschappen voor je, zodat deze bij aankomst al in jouw casa aanwezig zijn. Ook heel handig als je laat op de dag aankomt of op een zondag, wanneer vrijwel alle winkels hier gesloten zijn.

Wil je gebruikmaken van deze boodschappenservice, dan ontvangen we graag uiterlijk 3 dagen voor aankomst je boodschappenlijstje.

Super vakantieadres! Aletta en Martin zijn allervriendelijkst en helpen waar nodig. We werden verwelkomd met vers gebakken brood en de koelkast was gevuld met onze vooraf doorgegeven boodschappenlijst. Ideaal als je laat aankomt. Onze ervaring was super!

Familie Verschoor

Ontbijtservice Casa Lobera Agave

Een goed begin van de dag

Begin je dag goed en laat je verwennen met een aan huis gebracht heerlijk vers ontbijt.  Ontbijtservice is het gehele jaar door mogelijk, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Wil je gebruikmaken van de ontbijtservice, laat het ons dan uiterlijk 3 dagen voor aankomst weten.

Bekijk Casa Lobera Agave

Woensdagavond Paella-avond

Bij je eigen casa of samen met andere gasten in de olijfgaard

Op woensdagavond maakt Martin voor de gasten van Casa Lobera een paella-maaltijd. Laat het ons uiterlijk de maandagochtend ervoor weten en we zorgen ervoor dat je van een overheerlijke paella kunt genieten! We brengen dit bij je casa. In de zomer is het mogelijk om de paella samen met andere gasten te nuttigen in de olijfgaard. Een unieke plek, waar je niet alleen kunt genieten van het samenzijn, maar ook van het fantastische uitzicht en prachtige zonsondergangen. 

Liever een keer uit eten in ons dorp? Je hebt de keuze uit 4 restaurants.

Ons dorp Canillas de Aceituno

Voor de tweede keer bij Casa Lobera. Weer een geweldige week gehad. Mooie huisjes, lekker zwembad, een prachtig uitzicht en natuurlijk de gastvrijheid van Martin en Aletta. TIP: Martin's paella!

Richard, Nicole, Kia en Yara