Jouw gastvrouw

Sandra

Ik ben Sandra. Samen met mijn gezin run ik Casa Lobera! Dat voelt heel rijk want we zijn smoorverliefd op deze plek.

Onze vakantiehuizen

Over mij

Aangenaam kennismaken! | Encantada!

Ik ben Sandra. Samen met mijn gezin run ik vanaf 1 december 2022  Casa Lobera! Dat voelt heel rijk want we zijn smoorverliefd op deze plek. De afgelopen drie zomers waren wij hier zelf te gast. Dit is de plek waar wij tot de conclusie kwamen dat we uit Nederland wilden vertrekken. En soms moeten dingen dan net zo zijn. Begin dit jaar besloten wij ons huis te koop te zetten. Dat gebeurde uiteindelijk in mei. Laat dat nou precies het moment zijn waarop we van Martin en Aletta een e-mail kregen met het bericht dat zij stoppen met Casa Lobera. Alles ging in een stroomversnelling want per 1 september wonen we al hier. Een ware achtbaan. Maar het past wel bij mijn levensmotto ‘If you have everything under control, you’re not moving fast enough’ (Mario Andretti).

Ik woon hier met mijn aanstaande man en 2 zoontjes van 6 en 7 jaar. Mijn drie oudste kinderen wonen in Nederland bij hun vader. Zij mogen hier heerlijke vakanties doorbrengen. Het is hier voor jong en oud een paradijs. Naast het runnen van Casa Lobera, blijf ik voor een Nederlandse werkgever werken als communicatieadviseur. Een baan waar ik óók heel veel plezier uit haal.

De liefde voor de Spaanse taal zorgde ervoor dat ik een aantal jaar geleden al eens een taalcursus volgde. Daardoor kan ik mij nu een beetje verstaanbaar maken. Gelukkig gaat het begrijpen van wat anderen vertellen én Spaans lezen stukken beter! Maar, we zijn (weer) begonnen met een taalcursus. Ook handig om onze kinderen bij te benen! Zij gaan naar school hier in het dorp.

Op 1 december 2022 namen Martin & Aletta de Vries afscheid van Casa Lobera. Na acht seizoenen het vakantiepark met enorm veel plezier te hebben gerund, is het tijd voor een volgende stap. Martin gaat verder in de makelaardij bij Second Home Andalusia. Daarnaast beheren Martin en Aletta huizen van buitenlandse eigenaren in en rond Canillas de Aceituno, waarvan er ook een aantal verhuurd worden. Trots ben ik op het mooie bedrijf dat Martin en Aletta hier hebben opgebouwd. Aan alles merk je dat ze er veel liefde, tijd en energie in hebben gestoken. Ze zijn voor ons altijd een geweldige gastheer en gastvrouw geweest. Mijn wens is dat jij dat gevoel ook bij ons ervaart.

Ik hoop jou snel hier te ontmoeten zodat ook jij mag genieten van deze adembenemende plek, het heerlijke zwembad, de comfortabele huizen en onze gastvrijheid.

Saludos!
Sandra

Stel je vraag

De gastvrijheid, behulpzaamheid en de empathische houding van Aletta en Martin hebben wij erg gewaardeerd.

Familie Verschoor

De kennis die Martin en Aletta over de streek hebben en willen delen, is super!

Jolanda, Sophia, Charlotte en Winfred