Op vakantie met een groep in Zuid-Spanje?

Casa Lobera is uitermate geschikt!

De drie vakantiehuizen van Casa Lobera in Andalusië zijn samen als geheel te huur en daarmee bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een groep familie/vrienden (tot 16 personen) of voor bijvoorbeeld retraites en heisessies.

Samen met de familie op vakantie

En toch ieder een eigen plek

Beleef een heerlijke vakantie met je familie: opa en oma, de kinderen en kleinkinderen, ofwel een multigeneratievakantie! Of met een groep vrienden (met of zonder kinderen) kan natuurlijk ook! Bij Casa Lobera kun je samen tijd doorbrengen en toch beschikt iedereen over een eigen woning met privacy. De kinderen vermaken zich in het zwembad terwijl de volwassenen samen tijd doorbrengen op het terras onder het genot van een natje en een droogje. Wil je met een groep bij Casa Lobera verblijven, neem dan contact met ons op.

Contact us

Fantastische vakantie gehad bij Casa Lobera met onze kinderen en kleinkinderen (5 in totaal variërend van 11 mnd tot 7 jaar). We verbleven in twee huizen (Casa Buganvilla en Casa Ciprés). De huizen zijn ruim en schoon en heel fijn de 2 badkamers in elk huis. Door het heerlijke weer leefden we vooral buiten. Bij de huizen kun je heerlijk buiten eten aan de grote picknicktafel en genieten op de loungebank. De natuur en het uitzicht zijn prachtig! De kinderen konden lekker spelen rondom de huisjes en bij de glijbaan en schommels. En niet te vergeten het zwembad! Het was een feest om hier te verblijven! Martin en Aletta zijn geweldig als gastheer/gastvrouw, ze doen er alles aan om je een fijn verblijf te geven. Dat is in alle opzichten gelukt. Een echte aanrader!

Nelleke