Skiën op de Sierra Nevada

Van november tot eind april

Wist je dat je in het zonnige Andalusië zelfs een dag kunt gaan skiën op de Sierra Nevada? In 2 uur sta je op de skipiste! Het moderne Sierra Nevada Ski Resort heeft 110 kilometer goed onderhouden, brede pistes en goede liften. Voor snowboarders en freestylers is er een apart gedeelte. Eventueel met behulp van sneeuwkanonnen kun je er skiën vanaf november tot eind april!

 

Neem een kijkje bij onze vakantiehuizen

Fantastisch uitzicht

Op de zee, Granada en de wijde omgeving

Op 2000 meter hoogte ligt het centrale gedeelte waar ook diverse restaurants zijn. De liften gaan tot een hoogte van 3400 meter. Wanneer je boven bent, geniet dan ook van het indrukwekkende uitzicht op de Middellandse Zee, de stad Granada en de top van de La Maroma, de hoogste berg (2065 m) van de Axarquía-streek, waar onze accommodaties zich bevinden.

Ski-uitrusting en dagpassen

Praktische informatie

Vanaf je accommodatie rijd je in 2 uur naar het skidorp Pradollano. Daar kun je de auto bijvoorbeeld parkeren in een ondergrondse, centraal gelegen parkeergarage. Pradollano is een gezellig dorp met veel restaurants, bars, skischolen en winkels waar je de nodige ski-uitrusting kunt huren. Dagpassen koop je op het dorpsplein. Aan het eind van de dag kun je nog heerlijk een glas wijn of bier drinken en een hapje eten op de zonnige terrassen. Voor meer informatie neem je een kijkje op www.sierranevada.es of vraag het ons!

Stel je vraag

Samen met 2 vrienden een fantastische week beleefd bij Martin en Aletta. Bij aankomst zeer goed ontvangen. Ook zeer goede communicatie gekregen tijdens en na de boeking van ons verblijf. Aangezien wij op zoek waren naar sportieve activiteiten, was ook de ligging voor ons perfect. Op 2 uur rijden kun je gaan skiën, ook goede samenwerking gehad met plan A Malaga (aanbevolen door Aletta via mail). Martin en Aletta zijn steeds bereikbaar voor hun gasten, ook de ligging is fantastisch en rustig. Met Martin ook de grotwandeling gedaan, mooie wandeling en leuke uitleg. Ook Martin's paella is een aanrader. Alles samen dus een echte aanrader!

Kirina