Terugblik op 2021

Graag tot ziens in 2022!

17 december 2021

Het jaar 2021 zit er bijna op. We blikken terug op het afgelopen jaar waarin we op verschillende vlakken actief waren. In 2022 komt onze focus weer op de vakantiehuizenverhuur te liggen! 

We wensen je fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022. Graag tot ziens in het nieuwe jaar! 

Op 3 terreinen actief

Hectisch maar blij waar we nu staan

Net als vorig jaar was ook dit jaar voor ons anders dan voorheen, wat overigens voor velen het geval zal zijn. Naast de vakantiehuizenverhuur was Martin actief in de makelaardij en Aletta als HR-medewerker voor een organisatie in Nederland, volledig online. Het was hard aanpoten en een enkele keer bleek dat de drie activiteiten niet te combineren waren, maar we zijn blij waar we nu staan. We hebben het gevoel dat we de coronacrisis hebben overleefd, alhoewel we niet te vroeg willen juichen omdat het nog niet voorbij is.

Veel terugkerende gasten

Zelfs een huwelijksaanzoek!

We kijken terug op een mooi verhuurseizoen met veel terugkerende gasten. De eerste helft van het jaar hadden we voornamelijk Spaanse weekendgasten en een enkele keer Nederlanders. Gelukkig zorgden vanaf juli de Nederlandse en Vlaamse gasten voor de welkome reuring! We hoorden weer vrolijke geluiden op het park en denken met veel plezier terug aan de gezamenlijke paella-avonden in de olijfgaard, waar ook Nederlandse gasten die in Villa Azar verbleven aan meededen. Heel leuk!

In de herfstvakantie mochten we twee maal een hele familie ontvangen die alle drie de huizen bij Casa Lobera hadden gehuurd. Altijd weer fijn om ouders, kinderen en kleinkinderen zo te zien genieten van hun gezamenlijke vakantie. En dan ook nog een huwelijksaanzoek, dat was wel heel speciaal!

In de meivakantie van 2022 mogen we wederom hele families verwelkomen. Wil je ook een keer met jouw familie vakantie vieren bij Casa Lobera? In de herfstvakantie van 2022 hebben we nog plek, maar wacht niet te lang!

Ontdek de vakantiehuizen van Casa Lobera

Zelf de batterijen opladen

Genieten in de Andalusische natuur

In november was het tijd voor onszelf om een week met vakantie te gaan. We zijn in het noorden van Andalusië geweest, heerlijk in de natuur, mooie wandelingen gemaakt en tours in de omgeving waarbij we reeën, eekhoorntjes en een wild zwijn hebben gespot. Telkens een leuke verrassing! We hebben genoten en de batterijen opgeladen. Daar waren we ook echt aan toe na twee onzekere jaren waarin we wel heel veel aan het werk zijn geweest. Daarvoor waren we niet naar Spanje gekomen!

Overwinteren kan ook

Bekijk onze beschikbaarheid

In 2022 komt onze focus weer op de vakantiehuizenverhuur te liggen. We hebben gelukkig al de nodige boekingen staan van stellen, gezinnen, de multigeneraties zoals we hiervoor al noemden en overwinteraars die langere tijd verblijven. Wil je ook bij ons overwinteren? Dat kan nog in Villa Azar. Als je ons laat weten om welke periode het gaat, maken graag een aangepast prijsvoorstel. Een korter verblijf in een van onze vakantiehuizen kan natuurlijk ook.

Bekijk hier onze beschikbaarheid