Yoga retreat in Andalusië

19 tot 26 september 2022 bij Casa Lobera

Ben je toe aan ontspanning na een drukke periode op het werk? Heb je een zware tijd achter de rug? Of is het simpelweg tijd voor wat quality time voor jezelf? Deze yogavakantie bij ons kleinschalige vakantiepark Casa Lobera midden in de prachtige natuur van Andalusië bevat alle ingrediënten om weer volledig op te laden!

Yogalessen in de olijfgaard

Veel persoonlijke aandacht en ruimte voor jezelf

Een week lang word je verwend met een heerlijk vers ontbijt, stille kamers met goede bedden en een prachtig uitzicht op het dal en de bergen. De yogagroep is klein (max. 8 personen), waardoor er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor je zelf is. Behalve de yogalessen in de olijfgaard kun je meedoen aan de twee wandelingen die in de nabije natuur worden georganiseerd en een dagexcursie naar bijvoorbeeld het strand. Daarnaast is er tijd die je naar eigen wens kunt invullen, bijvoorbeeld buiten relaxen, een boek lezen, zwemmen of het nabijgelegen witte dorp Canillas de Aceituno verkennen. 

Yogadocente

Astrid Renkers

De yogalessen worden verzorgd door Astrid Renkers van Yoga boerderij Oene. Zij is een geweldige yogalerares en een fijn en heel erg betrokken mensen-mens. Ze heeft de vierjarige opleiding voor yogadocent afgerond en is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten in Nederland. Een aantal jaren geeft zij al les in en rond haar boerderij in Oene (Gelderland). Eerder heeft zij met veel plezier en succes een yoga retreat in Senegal verzorgd.

Highlights

van de yogareis

Prijs:
€ 895 p.p. in geval van 1 persoon op een slaapkamer
óf
€ 825 p.p. in geval van 2 personen per slaapkamer (wel eenpersoonsbedden)

Niet inbegrepen:
vlucht, verzekeringen en overige maaltijden

In de compleet ingerichte en zelfvoorzienende bungalows bestaat de mogelijkheid om voor je eigen lunch en diner te zorgen. Het dorp Canillas de Aceituno, dat op slechts 15 minuten lopen van Casa Lobera ligt, heeft een aantal kleine buurtsupers, een slager en een groente- en fruitzaak. Ook vind je er 3 goede restaurants en een aantal tapasbars.

Bekijk Casa Lobera Buganvilla en Ciprés

Meer info en aanmelden

Yoga retreat in Andalusië

Meer informatie over de yogavakantie en de yogadocente vind je op de website van Yoga boerderij Oene

Er nog plek voor slechts 5 deelnemers. Heb je interesse en vooral veel zin in deze geweldige yoga retreat in Zuid-Spanje van 19 tot 26 september 2022? Wacht dan niet te lang en meld je aan!

Neem contact op