Jouw gastheer & gastvrouw

Martin & Aletta

In 2015 zijn wij geëmigreerd uit Nederland en sindsdien wonen we op het kleinschalige vakantiepark Casa Lobera in Zuid-Spanje. Behalve de drie vakantiehuizen van Casa Lobera verhuren wij ook Villa Azar en Casa Montaña. Alle huizen liggen dichtbij of in het authentieke witte dorp Canillas de Aceituno in Andalusië.

Onze vakantiehuizen

Over ons

Aangenaam kennismaken! | Encantado!

Wij, Martin & Aletta de Vries, zijn een Nederlands echtpaar van midden 50. Martin werkte als sales manager in foodservice, Aletta als secretaresse en medewerker P&O. Ze runde daarnaast een eigen bedrijf in tuinonderhoud en -ontwerp.

De aanleiding om een ander leven in Spanje op te bouwen, was dat Martin door te veel stress zijn passie voor het werk verloor. Aletta wist dat ze in Spanje zou kunnen aarden, omdat ze eerder jarenlang in het buitenland had gewoond en gewerkt. Het sprak ons beiden bijzonder aan om in een zonnig land te wonen, waar we meer buiten kunnen leven.

Na diverse keren in de prachtige streek Axarquía, ten oosten van de stad Málaga, op zoek te zijn geweest naar een geschikte accommodatie, hebben we in februari 2015 ons hart verloren aan het kleinschalige vakantiepark Casa Lobera. Prachtig gelegen aan de voet van het natuurpark van de Sierra Tejeda en op slechts een kwartier lopen van het leuke witte dorp Canillas de Aceituno. Enkele maanden later zijn we geëmigreerd.

We bewonen zelf een van de vier huizen en runnen met veel plezier ons park. Het is onze passie om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen en we geven graag informatie en tips. Mocht je onze hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar. In onze vrije tijd maken we graag een wandeling, waarbij onze katjes Pollewop en Rovertje ons vaak vergezellen. Ook ontdekken we graag andere delen van Spanje.

Wij omarmen de ongerepte streek Axarquía. In dit deel van Andalusië is Spanje nog echt Spanje en ervaar je een rust die we elders niet vonden. We hopen dat onze liefde voor de Axarquía overslaat op jou en dat we je mogen verwelkomen bij Casa Lobera, Villa Azar of Casa Montaña!

Wil je meer weten over ons en je vakantiemogelijkheden bij ons? Lees dan onze blogs. Heb je vragen, laat het ons gerust weten. Wij helpen je graag!

Veel zonnige groeten,
Martin en Aletta

Stel je vraag

De gastvrijheid, behulpzaamheid en de empathische houding van Aletta en Martin hebben wij erg gewaardeerd.

Familie Verschoor

De kennis die Martin en Aletta over de streek hebben en willen delen, is super!

Jolanda, Sophia, Charlotte en Winfred