4x4 tour

Naar de mooiste plekken in Andalusië

voor 1 t/m 6 passagiers

Tijdelijk zijn er geen 4x4 tours. 

Wil je de mooiste plekken in Andalusië ontdekken? Ga dan met Martin mee in zijn Landrover 4x4! Offroad rijdt hij je naar plaatsen waar je met een huurauto niet komt. Bovendien kun je op een comfortabele manier van de natuur genieten en zie je meer van de omgeving dan wanneer je zelf rijdt. Tours naar het Alhambra de Granada of de Caminito del Rey zijn ook mogelijk.

Tours naar het Alhambra en de Caminito

Ontdek de streek Axarquía!

Prima geschikt voor een off-road avontuur

De Axarquía is een authentiek gebied ten oosten van de stad Málaga. Er is een ruime keuze aan plekken die zich prachtig laten bezoeken met een 4x4 tour. Hier een aantal voorbeelden:

Wensen voor een tour of andere vragen?

Naar het Alhambra of de Caminito del Rey

Laat je lekker rijden!

Ook kunnen we vanaf je vakantiehuis een dagtour verzorgen naar bijvoorbeeld het Alhambra de Granada of de Caminito del Rey, waarbij we voor de Caminito ook de de toegangskaarten voor je regelen. Voor het Alhambra mogen wij dit helaas niet meer voor onze gasten doen. Je kunt de kaarten zelf via de officiële website van het Alhambra bestellen. Denk er wel aan om dit ruim van tevoren te doen!

Ga naar onze vakantiehuizen

Met Martin een excursiedag gedaan naar het Alhambra en de Sierra Nevada. Een zeer geslaagde dag was dat, niets was te veel en we hadden een goede klik met Martin. Wij gaan zeker terug naar Martin en Aletta!!!

Arnold, Elly, Sjaak en Janet

Het is een heerlijke plek met een comfortabel huis met alles erop en eraan. Het dorpje op loopafstand is lieflijk. De 4x4 tour met Martin was voor de kinderen een geweldige belevenis en voor mij een zicht op prachtige natuur.

NK